Hoitoalan ammattilaisille

Hoitoalan ammattilaisille

Hoitoalan ammattilaisille

Tavoitteenamme on lisätä ihmisten mahdollisuutta täysipainoiseen ja aktiiviseen elämään

Koemme ylpeyttä oman yrityksemme toiminnasta. Meitä motivoi mahdollisuutemme tarjota lääkkeitä, jotka voivat ratkaista spesifisiä, aiemmin tyydyttämättömiä lääkehuollon tarpeita sekä lisätä ihmisten mahdollisuutta täysipainoiseen ja aktiiviseen elämään.

Gaviscon® on esimerkki ilman reseptiä myytävistä lääkkeistämme. Tämä refluksitautiin tarkoitettu lääke on nykyään yksi kaikkein tunnetuimmista tavaramerkeistä apteekkien itsehoitolääkesektorilla niin Pohjoismaissa kuin maailmanlaajuisestikin.

Toinen esimerkki lääkkeistämme on Nordimet® (metotreksaatti) -injektiokynä, joka on tuonut helppoutta nivelreuman metotreksaattihoitoon.

Metadon Nordic Drugs -lääkkeemme on puolestaan opioidiriippuvuuden lääkkeellisenä vieroitushoitona auttanut tuhansia opioidiriippuvaisia henkilöitä takaisin arvokkaaseen elämään, ja siten vähentänyt heidän kuolleisuuttaan ja heidän riskinsä ryhtyä rikolliseen toimintaan – lopputuloksena aiempaa onnistuneempi sosiaalinen kuntoutuminen.

Lääkkeelliseen raskaudenkeskeytykseen tarkoitettu Mifegyne® (mifepristoni) on oma panostuksemme parempaan lääkkeelliseen raskaudenkeskeytykseen ja modernin hoitovaihtoehdon saatavuuteen. 30 vuodessa yli 8 miljoonaa naista lähes 40 maassa ovat käyttäneet tätä lääkettämme.