Nordic Drugs

Nordic Drugs

Pohjoismainen lääkeyritys maailmanlaajuisella jalansijalla

Nordic Drugs on pohjoismainen lääkeyritys, jolla on ylpeä historia vuodesta 1995 lähtien. Pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Malmössä, ja meillä on myyntiorganisaatioita Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Islannissa, mikä tekee meistä vakaan toimijan lääketeollisuudessa.

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja erikoistuneita tuotteita reumatologian, kivunlievityksen, riippuvuushoidon, onkologian, hematologian, naisten terveyden ja vatsa-/suolikanavan aloilla. Sitoutumisemme tehokkaiden ratkaisujen kehittämiseen ja tarjoamiseen sekä potilaiden että terveydenhuollon henkilöstön tarpeiden täyttämiseksi on tehnyt meistä johtavan toimijan pohjoismaisilla markkinoilla.

Lähes 30 toimintavuotemme aikana olemme kasvaneet ja kehittyneet luotettavaksi kumppaniksi, jolla on korkea toimitusvarmuus ja tunnetut tuotemerkit sekä resepti- että itsehoitovalmisteiden saralla.

Vuodesta 2001 lähtien olemme olleet osa globaalia Nordic Pharma -konsernia. Euroopan lisäksi Nordic Pharma on vakiinnuttanut asemansa myös Kanadassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa, ja näin olemme ottaneet suuria askelia kohti maailmanlaajuista toimintaa. Odotamme innolla merkityksellisten tuotteiden lanseeraamista ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

* Nordimet, Gaviscon

Pysyvät vaikutukset ihmisten terveyteen

Haluamme, että lääkkeemme tarjoavat positiivisia ja pysyviä vaikutuksia ihmisten terveyteen. Tätä periaatetta pyrimme noudattamaan myös sosiaalisessa, taloudellisessa ja ympäristömielessä. Siksi osa tuotannostamme tapahtuukin Ruotsissa, mikä parantaa toimitusvarmuutta, lyhentää kuljetusreittejä ja vähentää luontoon kohdistuvia vaikutuksia.

Jokapäiväiset ydinarvomme

Ydinarvomme: Omistautuminen, yritteliäisyys, kunnioitus, luotettavuus, suoraselkäisyys ja joustavuus ovat arvoja, jotka kuvastavat yrityskulttuuriamme ja toimivat jokapäiväisen työmme ohjenuorana. Luotamme siihen, että omat toimintatapamme ja yhteinen panostuksemme sekä vakaa uskomme omaan toimintaamme toimivat sekä sairaanhoitohenkilökunnan että potilaiden luottamuksen perustana.

Tällaisia olemme

OMISTAUTUMINEN

Emme koskaan luovuta
Olemme päättäväisiä ja luotamme omaan osaamiseemme. Teemme sen, minkä lupaamme. Periaatteemme pitävät.

YRITTELIÄISYYS

Tavoitteenamme on ylittää odotukset
Asetamme itsellemme haastavat tavoitteet ja teemme mielellämme vielä vähän ekstraa ylittääksemme meihin kohdistuvat odotukset. Haluamme aina tarjota laatua.

KUNNIOITUS

Kunnioitus ja empatia ohjaavat kaikkia kohtaamisiamme
Meistä kaikille tulisi suoda yhdenvertaiset mahdollisuudet, ja syrjintää on vältettävä niin sisäisissä kuin ulkoisissakin suhteissa. Kohtaamme muut ihmiset samalla tavalla kuin itse haluamme tulla kohdatuksi.

LUOTETTAVUUS

Kannamme täyden vastuun tuotteistamme ja tarjoamistamme palveluista
Haluamme olla luottamuksenne arvoinen. Haluamme, että kaikki kokevat voivansa luottaa lääkkeisiimme. Kunnioitamme sovittuja aikarajoja ja toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Olemme tavoitettavissa ja vastaamme mielellämme kysymyksiin ja tarjoamme mahdollisesti tarvittavaa tukea.

SUORASELKÄISYYS

Moraali ja eettiset arvot ohjaavat valintojamme
Nordic Drugs on avoin, rehellinen ja johdonmukainen kumppani. Pyrimme aina toimimaan esimerkillisesti.

JOUSTAVUUS

Lääkkeitämme on aina oltava saatavilla ammattilaisille ja potilaille
Yrityksessämme kaikki työntekijät saavat ilmaista mielipiteensä ja ideansa. Meillä päätöksentekoreitit ovat lyhyet, joten kykenemme nopeisiin toimenpiteisiin toimitusten varmistamiseksi. Pystymme myös nopeasti vastaamaan mahdollisiin kysymyksiinne.

Osoitteita

Suomi
Nordic Drugs, PL 800, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: World Trade Center, Aleksanterinkatu 17
Puh. +358 10 231 1040
S-posti: info.fi@nordicpharma.com


Ruotsi – pohjoismaiden pääkonttori
Nordic Drugs AB, Box 300 35, SE-200 61 Limhamn
Käyntiosoite: Geijersgatan 2 A
Puh. +46 40-36 66 00
S-posti: info.se@nordicpharma.com

Pääkonttorin toiminnot

  • Johto ja liiketoiminnan kehittämisosasto
  • Markkinointiosasto
  • Viranomaisasioiden osasto
  • Lääketurvatoiminta
  • Talousosasto
  • Keskeinen logistiikkaosasto

Tanska

Nordic Drugs
Puh. +45 70 20 08 40
S-posti: info.dk@nordicpharma.com

Norja

Nordic Drugs
Puh. +46 40 36 66 00
S-posti: info.no@nordicpharma.com

Johtoryhmä